Tendersloep te koop

Sportieve tendersloep met slaapplaats

De meest indrukwekkende tendersloep in zijn klasse

L 8.85 x B 2.70 x 1.35 meter
Maximaal 8 personen
Slaapplaats voor 2 personen
Max. vermogen 270 pk 6 cil

Proton 28S (Sport)

Zijn stille motoren en dynamische design met grensverleggende technologie maken de 28S onbetwist tot de meest indrukwekkende tendersloep in zijn klasse.

De 28S is gelijkwaardig aan de 28L. Het grootste verschil is de plaatsing van het stuurwiel en dus de positie van de schipper. De 28S heeft het stuurwiel in het voorschip gelijk achter het windraam. Dit geeft veel comfort bij sportiever vaargedrag voor varen op open water. Proton heeft voor de 28S rekening gehouden met een breed publiek.

Sportieve en comfortabele tender

Een mix van retro en moderne belijningen sieren deze unieke aluminium motorboot. De nieuwe 28S heeft een uiterst efficiënt onderwaterschip en is geschikt voor zowel de binnenwateren als het kustwater.

Uitmuntende vaareigenschappen voor het langzaam varen maar ook zeker voor snelheden tot 70 km/u met de krachtige Mercury Diesel TDI motoren. Het interieur straalt comfort uit en is tot in de details uitgewerkt.

Luxe afwerking, met zonnedek achterop het schip

Het ruime zonnebed achter op het schip geeft ruimte aan 2 personen. In de cabine een afsluitbaar vast toilet, veel bergruimte en optioneel een luxe betimmering incl. 2 pers bed. Een functioneel en luxe afgewerkt keukenblokje achter de bestuurders stoel is uitgerust met wasbak en 65L rvs koelkast.

De zelflozende kuip bestaat uit 2 niveaus, het voorste gedeelte is verlaagd zodat u ook staand kunt sturen zonder extra veel hinder te hebben van de wind. Dat geeft een ruimtelijk gevoel en ook een goede stahoogte onder de cabrioletkap. De vaak hinderlijke grote motorkist is in de nieuwe 28S volledig weggewerkt onder het ruime zonnedek. Dit ruime zonnedek geeft veel opslagruimte en is makkelijk te benaderen door het grote openslaande luik.

Tendersloep met boeg- en hekschroef

Qua techniek is de Proton 28S een zeer hoogstaand product, zo kunt u als schipper alles digitaal schakelen en bedienen vanaf het scherm of uw mobiele telefoon. Dit geeft veel comfort en overzicht zodat de schipper zich veilig kan concentreren op het varen.

Ook hebben we veel hulpmiddelen toegevoegd aan het ontwerp en techniek, zo kunt u zeer gemakkelijk manoeuvreren door het proportionele boeg en hekschroefsysteem die u met een joystick kunt bedienen. Het dashboard is luxe vormgegeven en bekleed met leder, ook is er de mogelijkheid om uw mobiele telefoon draadloos te laden.

Kortom een zeer hoogstaand product voorzien van alle nieuwste technieken met sublieme vaareigenschappen, de Proton 28 word volledig op de werf bij Proton Yachting gebouwd!

Specificaties

L.O.A.  8.85 meter
L.O.W 8.30 meter
Breedte  2.70 meter
Doorvaart hoogte 1.35 meter
Diepgang 0.60 meter
Totaal gewicht 3300 kg (bij benadering)
Motoren MercuryDiesel
Maximaal vermogen 270 pk 6 cil
Aandrijving Schroefas
CE Keur C (optie B)
Max pers. 8 personen
Slaapplaats 2 personen

Gallerij

HERE SHE IS: The Proton 28S

𝐓𝐡𝐞 𝐭𝐢𝐦𝐞 𝐡𝐚𝐬 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐜𝐨𝐦𝐞! The first Proton 28S is unveiled in full glory. Book your appointment to view her or take her out for a seatrial. For more info go to www.protonyachting.nl or send an email to info@protonyachting.nl or call +31 517 745 085

Bekijk ook onze andere Proton modellen

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Ook u kunt profiteren van onze korte levertijden. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen