Tendersloep te koop

Luxe tendersloep met slaapplaats

Creativiteit, comfort en het onderscheidende vermogen

L 8.85 x B 2.70 x 1.35 meter
Maximaal 8 personen
Slaapplaats voor 2 personen
Max. vermogen 270 pk 6 cil

Proton 28L (Lounge)

Zijn stille motoren en dynamische design en met grensverleggende technologie maken de 28L onbetwist tot de meest indrukwekkende tendersloep in zijn klasse.

Proton heeft voor de nieuwe 28L rekening gehouden met een breed publiek. Een mix van retro en moderne belijningen sieren deze unieke motorboot gemaaakt van aluminium. De nieuwe 28L heeft een uiterst efficiënt onderwaterschip en is geschikt voor zowel de binnenwateren als het kustwater. Uitmuntende vaareigenschappen voor het langzaam varen maar ook zeker voor snelheden tot 70 km/u met de krachtige Mercury Diesel TDI motoren.

Prachtig interieur met slaapplek

Het interieur straalt comfort uit en is tot in de details uitgewerkt. In een handomdraai is er een royaal 2 persoons bed of zonnebed gecreëerd. In de cabine een afsluitbaar vast toilet, veel bergruimte en optioneel een luxe betimmering inclusief tweepersoons bed. Daarnaast is er een functionele en luxe keuken aanwezig voorin het schip, uitgerust met wasbak en 65l RVS koelkast.

De zelflozende kuip bestaat uit 2 niveaus. Dat geeft een ruimtelijk gevoel en een goede stahoogte onder de cabrioletkap. De vaak hinderlijke grote motorkist is in de nieuwe 28L deels weggewerkt in het ontwerp.

Specificaties

L.O.A.  8.85 meter
L.O.W 8.30 meter
Breedte 2.70 meter
Doorvaart hoogte 1.35 meter
Diepgang 0.60 meter
Totaal gewicht 3300 kg (bij benadering)
Motoren MercuryDiesel
Maximaal vermogen 270 pk 6 cil
Aandrijving Schroefas
CE Keur C (optie B)
Max pers. 8 personen
Slaapplaats 2 personen

Bekijk ook onze andere Proton modellen

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Ook u kunt profiteren van onze korte levertijden. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen